Activiteiten Ameland

Ga lekker actief/ competitief & interactief met één van onze activiteiten naar Ameland. Vanuit het westen gerekend is Ameland het vierde bewoonde Nederlandse waddeneiland en behoort tot de provincie Friesland. Op 1 mei 2014 telde het waddeneiland, 3.591 inwoners. Vanaf Holwerd is Ameland met de boot te bereiken in zo’n 50 minuten.  Ben jij op zoek naar een volledig dagje uit op Ameland? informeer dan naar de totale organisatie mogelijkheden.

Activiteiten Ameland:

Vanaf de boot naar Ameland is Nes het eerste dorp wat je tegenkomt. Een karakteristiek eilanddorp wat zich uitstekend leent voor onze Waddenspellen activiteiten. Natuurlijk kunnen wij voor jou ook, een spel op een andere locatie of spel op maat, maken. Klik hieronder de verschillende gps tochten aan voor een speluitleg. Weet je niet welke geschikt zijn voor jouw uitje, vraag het ons en wij denken met je mee.

amelander deadline activiteiten Ameland the code de mythe van ameland ontmaskering op ameland activiteiten Ameland Amelander challenge game activiteiten Ameland nobeltje zwerftocht activiteiten Ameland crazy island csi ameland

Comments are closed