Borkum

BorkumBorkum, een echt Duits Waddeneiland met alle charmes van degelijkheid van Duitsland! In samenwerking met Buitengewoon Events hebben we de mogelijkheid tot het verzorgen van jouw volledig dagje Borkum. Net als naar Schiermonnikoog is de overtocht met de veerboot ongeveer 50 minuten. De veerboot naar Borkum vertrekt uit de Eemshaven. Eenmaal op Borkum word je met een treintje naar het dorpje zelf gebracht.

Activiteiten Borkum:

Wij zijn één van de weinige bedrijven die activiteiten voor groepen aanbieden op Borkum. Borkum heeft een schitterende Boulevard, een gezellige winkelstraat en super mooi activiteitenstrand. Hier maken wij ideaal gebruik van met onze activiteiten. Voor jong en oud mogelijk!

  1. Speel een spannende Borkum GPS spel. In kleine teams met onze App met kaart- en chatfunctie moeten jullie allerlei opdrachten uitvoeren. De spelleider zal jullie uitdagen steeds een stapje harder en sneller te gaan.
  2. Op het mooie activiteiten strand van Borkum bouwen we 1 of meerdere Beachvolleybal veld(en) op. Ongedwongen of in competitie verband van elkaar op aan kunnen of de bal op het zand valt of over het net gaat. Beachvolleybal kan prima gecombineerd worden met andere strandactiviteiten.
  3. Bootcamp op het strand of in het dorp. Voor teambuilding op hoog niveau kun je ervoor kiezen een uur kapot te gaan met een Beachbootcamp. Verschillende oefeningen en competitievormen komen voorbij. Moe maar voldaan zal iedereen zich voelen!
  4. TIP! Een super mooie ervaring met onze workshop Powerkiten. Na een demonstratie gaan jullie in 3 of 4 tallen zelf met een kwaliteit vlieger aan de gang. De instructeur zal jullie leren deze krachtige vliegers onder controle te laten krijgen.

GPS spellen Beachvolleybal Beachbootcamp Powerkiten

Vraag hieronder een prijsopgave aan:

* Verplichte velden

Comments are closed