Vlieland

Vlieland ligt in de provincie Friesland en is van het westen gezien het tweede bewoonde Waddeneiland. Het eiland ligt tussen Texel en Terschelling in. Net als bij Terschelling, vertrekt de veerboot vanuit Harlingen. De overtocht naar Vlieland duurt ongeveer 90 minuten, de auto moet op het vaste land blijven. In mei 2014 telde het eiland 1.113 inwoners. Ben jij op zoek naar een volledig dagje uit op Vlieland? informeer dan naar de totale organisatie mogelijkheden.

Activiteiten Vlieland:

Bij aankomst op Vlieland word je direct in ons spelgebied afgezet. Het enige dorp op dit prachtige eiland is Oost Vlieland waar al onze activiteiten starten Als u graag een andere start locatie wil dan kan dat natuurlijk, wij organiseren dit met plezier. Klik hieronder de verschillende gps tochten aan voor een speluitleg. Weet je niet welke geschikt zijn voor jouw uitje, vraag het ons en wij denken met je mee.

Activiteiten Vlieland - Callenge Game Vlieland Activiteiten Vlieland - Crazy Island Activiteiten Vlieland - de Mythe van Vlieland Activiteiten Vlieland - de Ontmaskering op Vlieland Activiteiten Vlieland - Dead end Vlieland Activiteiten Vlieland - The Code Vlielander CSI Moordspel Vlielander Zwerftocht

Comments are closed