Texel

Het grootste Nederlandse Waddeneiland is Texel en het hoort bij de provincie Noord-Holland. Texel is ongeveer 20 km lang en 8 km breed en telde in mei 2014, 13.641 inwoners. Vanuit Den Helder is het zo’n 20 minuten met de veerdienst varen naar Texel. Net als Terschelling en Ameland mag je naar Texel je eigen auto meenemen. Hét eiland van de Texelse schapen. Ben jij op zoek naar een volledig dagje uit op Texel? informeer dan naar de totale organisatie mogelijkheden.

Activiteiten Texel:

Texel heeft meerdere dorpen, waarvan Den Burg het hoofddorp is. Dit is ook het dorp waar al onze Waddenspellen plaats vinden. Heb jij een ander dorp op Texel in gedachten? Geen probleem, we zijn flexibel en passen het speelveld direct aan. Klik hieronder de verschillende gps tochten aan voor een speluitleg. Weet je niet welke activiteiten geschikt zijn voor jouw uitje, vraag het ons en wij denken met je mee.

Activiteiten Texel - Zwerf je Rot The Code Activiteiten Texel Ontmaskerd Activiteiten Texel Challenge Activiteiten Texel de Moord op Texel Activiteiten Texel aanslag op de Vuurtoren Activiteiten Texel Beach Stories Crazy Island

Comments are closed