Skylge Murder Case

Gps tocht Terschelling Skylge Murder Case

Skylge Murder Case is een interactief detective spel voor groepen die graag als rechercheurs aan de slag willen. Deze gps tocht zit vol met geheimen en raadsels. Los ze op en raadt de dader. De naam van de dader is je toegang tot de locatie van het bewijs. Het team dat als eerste het bewijstuk nr 1 weet te vinden, wint de game!

“Wie heeft deze moord op z’n geweten? En waar is het bewijs nr 1?”

Er is een moord gepleegd op Terschelling, maar het bewijsstuk nr 1 is verdwenen. Het team dat als eerst de naam van de dader weet te raden, krijgt als eerste een aanwijzing van de locatie waar het bewijsstuk nr 1 ligt. Met hints en goed speurwerk kan je dit spel winnen.

Belangrijk: is dat elk team zelf zorgt voor een vol opgeladen smartphone. Wij bieden een SpellenApp aan, die gratis gedownload kan worden. Voor deze App krijgen jullie een specifieke code, wat tevens jullie ticket is voor dit gps spel.

Kenmerken van deze gps tocht Terschelling:

  • Voor al type uitjes mogelijk,
  • geheime locaties en raadsel
  • 100% competatief
  • 100% rechercheurs speurwerk

Overige spellen op Terschelling:

Challenge game Terschellingaanslag op de Brandaris Crazy Island Terschelling de Mythe van Terschelling Ontmaskering op Terschelling The Code Verdwaald op Terschelling

Vraag hieronder een prijsopgave aan:

* Verplichte velden

Comments are closed