Terschelling

Terschelling is vanuit het Westen bekeken het derde waddeneiland en ligt tussen Vlieland en Ameland in. Net als de andere waddeneilanden is het toerisme voor Terschelling de grootste inkomstenbron. Een belangrijk en jaarlijks terugkerend theaterfestival is Oerol, een festival wat als sinds 1982 bestaat. Terschelling valt onder de provincie Friesland en heeft 12 woonplaatsen, met als hoofdplaats West Terschelling. Dit is ook tevens de aankomstlocatie van de overtocht. Vanuit Harlingen is het met de reguliere veerdienst 2 uur of met de sneldienst 45 min varen. Ben jij op zoek naar een volledig dagje uit naar Terschelling? informeer bij ons dan naar de totale organisatie mogelijkheden.

Activiteiten Terschelling:

Op Terschelling hebben we op verschillende locaties onze Interactieve spellen uitgezet, aan u de keuze. Klik hieronder de verschillende gps tochten / activiteiten aan voor een speluitleg. Weet je niet welke geschikt zijn voor jouw uitje, vraag het ons en wij denken met je mee.

Activiteiten Terschelling - Skylge Murder CaseActiviteiten Terschelling - aanslag op de Brandaris Activiteiten Terschelling - Challenge game Terschelling Activiteiten Terschelling - Crazy Island Terschelling Activiteiten Terschelling - de Mythe van Terschelling Activiteiten Terschelling - Ontmaskering op Terschelling The Code Verdwaald op Terschelling

Comments are closed