Ontmaskering op Ameland

gps tocht Ameland ontmaskering op ameland

De Ontmaskering op Ameland! Een super bekend interactief spel waarbij niemand in jouw team te vertrouwen is. Strijdend tegen andere teams, ga je ten onder aan de mol in je eigen team. Een spel met veel plezier, wantrouwen en actie! Het team dat zijn/ haar mol weet te vinden en daardoor de meeste punten heeft binnengehaald, wint de game!

“Ontmasker jij de mol op Ameland?”

In elk team zit een mol, die de taak heeft alles, maar dan ook echt alles te saboteren. De kleinste details zijn al verdacht en dat zorgt voor veel spanning en verassingen. De teams strijden tegen elkaar door verschillende opdrachten uit te voeren.

Belangrijk: is dat elk team zelf zorgt voor een vol opgeladen smartphone. Wij bieden een SpellenApp aan, die gratis gedownload kan worden. Voor deze App krijgen jullie een specifieke code, wat tevens jullie ticket is voor dit gps spel.

Kenmerken van deze gps tocht Ameland:

  • Voor alle type uitjes mogelijk,
  • Actieve- & sabotageopdrachten
  • 100% verbazing
  • 100% alert spel

Overige spellen op Ameland:

gps tocht Ameland the codeAmelander challenge gamegps tocht Ameland de mythe van ameland gps tocht Ameland csi ameland gps tocht Ameland nobeltje zwerftocht gps tocht Ameland crazy island gps tocht Ameland Amelander deadline

Vraag hieronder een prijsopgave aan:

* Verplichte velden

Comments are closed