Amelander deadline

activitieiten ameland

De Amelander deadline is een bloedstollend interactief spel voor groepen die onder druk kunnen presteren. Deze gps tocht brengt je op geheime plekken die zelfs de Amelanders nog niet gezien hebben. Het draait om snel en logisch handelen. Het team dat de meeste deadlines halen en de aanslag weet te voorkomen wint de game!

“Weten jullie de aanslag op Ameland te voorkomen?”

Ergens op het eiland wordt er door een anti-eilander een aanslag voorbereid! Aan jullie de taak hem op te sporen en de aanslag te voorkomen. Om zo ver te komen, moeten jullie allerlei acties tegen andere teams en tegen de klok uitvoeren.

Belangrijk: is dat elk team zelf zorgt voor een vol opgeladen smartphone. Wij bieden een SpellenApp aan, die gratis gedownload kan worden. Voor deze App krijgen jullie een specifieke code, wat tevens jullie ticket is voor dit gps spel.

Kenmerken van deze gps tocht Ameland:

  • Voor bijna alle type uitjes mogelijk,
  • 50% familiedagen geschikt
  • battles tegen andere teams en klok
  • 100% zenuwslopend
  • 100% battle

Overige spellen op Ameland:

gps tocht Ameland the codeAmelander challenge gamegps tocht Ameland de mythe van ameland gps tocht Ameland ontmaskering op ameland gps tocht Ameland nobeltje zwerftocht gps tocht Ameland crazy island gps tocht Ameland csi ameland

 

Vraag hieronder een prijsopgave aan:

* Verplichte velden

Comments are closed